Actieformulier

(zie voorbeelden hiernaast)
* Verplichte velden
IK WIL WINNEN!

Bedankt voor het meedoen

Over de actie

100 Argos Tankstations in Nederland en dat moet gevierd worden. Doe mee en maak kans op een van de 100 prijzen!

Tank bij een Argos Tankstation, activeer je tankbon en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Aan het eind van de actieperiode selecteren wij onder de deelnemers 100 gelukkige winnaars!

Waar staat het tankbonnummer/ticketnummer op je tankbon?

tankbon_01tankbon_02tankbon_03

Actieperiode

De actie loopt van woensdag 12 juni t/m vrijdag 12 juli 2019. Geldige tankbonnen (tankbeurten tussen woensdag 12 juni en vrijdag 12 juli 2019) kunnen tot en met zondag 14 juli 2019 geactiveerd worden.

Prijzen

De Argos Tankstations staan in het teken van ‘de 100’ en daarom worden er aan het einde van de actieperiode maar liefst 100 prijswinnaars geselecteerd door Argos. De prijzenpot bestaat uit de volgende prijzen:
– 30 keer een Argos Tankpas t.w.v. €50,-
– 30 bossen bloemen
– 30 overheerlijke taarten
– 10 troostprijzen

Prijswinnaars

Op dinsdag 16 juli, na afloop van de actieperiode, maken wij de 100 gelukkige winnaars bekend. Deze winnaars zijn deelnemers die in de periode van woensdag 12 juni t/m vrijdag 12 juli 2019 hebben deelgenomen aan de actie. Houdt voor de bekendmaking goed je mail in de gaten.

Deelnemende tankstations

Alle Argos Tankstations nemen deel aan de actie.

Actievoorwaarden

  • De Actie loopt van woensdag 12 juni t/m vrijdag 12 juli 2019
  • Deelnemers nemen deel aan de Actie door het unieke nummer op hun tankbon (welke verkregen is naar aanleiding van een tank transactie in de Actieperiode) tezamen met hun persoonlijke gegevens in te sturen via het actieformulier.
  • Deelnemers kunnen gedurende de Actieperiode zo vaak mee doen als wij zullen, maar iedere tankbon kan slechts één keer worden gebruikt in de Actie.
  • De Deelnemer dient de originele tankbon te bewaren, want bij twijfel kan gevraagd worden deze te tonen. Argos behoudt zich het recht voor om Deelnemers van de Actie uit te sluiten indien Argos meent dat de authenticiteit van de tankbon niet vaststaat, dit ter beoordeling van Argos.
  • Aan het eind van de Actieperiode worden door Argos 100 prijswinnaars (“de Prijswinnaars”) getrokken. Elke Prijswinnaar ontvangt een van de door Argos 100 geselecteerde prijzen.
  • Argos behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
  • Ondanks de grootst mogelijke zorg die Argos aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van of andere door Argos openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Argos worden tegengeworpen, noch kunnen deze enige verplichting door Argos doen ontstaan.
  • Argos behoudt zich het recht voor om de Actievoorwaarden en de prijzen te allen tijde op enige wijze te wijzigen of de Actie voortijdig te beëindigen zonder voorafgaande of nadere kennisgeving.


Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen