Actie informatie

Doe mee met onze Argos zomerbanden winactie!

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en het asfalt gloeit onder de warme zon. Met andere woorden: het perfecte seizoen is aangebroken om jouw auto uit te rusten met de beste zomerbanden. En daar helpen wij je graag bij!

Argos geeft daarom de gehele maand april elke dag een set gloednieuwe Bandenshop Goodyear zomerbanden weg.

Hoe maak je kans? Lever je tankbon van deze maand in via het formulier. De actie loopt van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024. Iedere dag wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt. Heb jij gewonnen? Dan krijg je per e-mail een persoonlijk bericht en je wordt vermeld op deze actiepagina.

Actievoorwaarden
Wat zijn de spelregels?

Deze actievoorwaarden (de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Zomerbanden winactie (de “Actie”) die wordt georganiseerd door VARO Energy Retail B.V., gevestigd aan de Wilhelminakade 919 (3072 AP) te Rotterdam, hierna “Argos” genoemd.
Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer (“Deelnemer(s)”) akkoord te gaan met de Actievoorwaarden.
De Actie loopt van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024.
Gedurende de Actieperiode zal iedere dag, èèn Prijswinnaar (de "Prijswinaar") worden gekozen.
Deelnemers nemen deel aan de Actie door tijdens de Actieperiode te tanken bij een Argos Tankstation in Nederland en hun tankbon in te leveren op www.argos.nl/zomerbanden/. Met deze handeling dingt de deelnemer mee op de dag van deelname voor de prijs.
De Prijs is een gratis set Goodyear Zomerbanden aangeboden door Argos Tankstations en Bandenshop.nl, die wordt geleverd, gemonteerd en gebalanceerd op een nader te bepalen datum en tijdstip. LET OP! Bandmaten 19 inch en groter zijn uitgesloten en indien er geen Goodyear banden beschikbaar zijn wordt overgestapt naar de merken Dunlop of Fulda.
De Prijswinnaars worden door VARO Energy Retail B.V. benaderd via e-mail of (d.m.v. het Argos Tankstations social media account) Facebook of Instagram.
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.
Deelname aan de Actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder, met uitsluiting van alle medewerkers en eigenaren van Argos benzinestations, alle medewerkers van Argos en de aan Argos gelieerde ondernemingen en overige personen die direct of indirect hebben meegewerkt aan de organisatie van de Actie.
BEKIJK ALLE ACTIEVOORWAARDEN