Nieuwe brandstofstickers op de pomp

NUNSPEET – Op woensdag 24 oktober is het Argos Tankstation aan de Draaiing in Nunspeet geopend. Op donderdag 15 november tussen 16:00 – 18:00 uur wordt het tankstation met een spectaculaire openingsactie officieel door het GP Groot promotieteam geopend.

Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op onder meer een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter.

Argos Nunspeet is gevestigd aan de Draaiing langs de Noordelijke Randweg en is goed bereikbaar voor het verder te ontwikkelen bedrijventerrein De Kolk. Particulieren en bedrijven kunnen er terecht voor Euro 95, Blue One 95 en diesel (deze laatste ook in high-speed).

Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Zakelijke rijders kunnen bij Argos Nunspeet veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kan op maar liefst 300 locaties in Nederland worden getankt. De bijbehorende gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert de gebruiker gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen