-

Maak elke dag kans
op een gratis set zomerbanden.

Actie informatie

Doe mee met onze Argos zomerbanden winactie!

De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en het asfalt gloeit onder de warme zon. Met andere woorden: het perfecte seizoen is aangebroken om jouw auto uit te rusten met de beste zomerbanden. En daar helpen wij je graag bij!

Argos geeft daarom de gehele maand april elke dag een set gloednieuwe Bandenshop Goodyear zomerbanden weg.

Hoe maak je kans? Lever je tankbon van deze maand in via het formulier. De actie loopt van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024. Iedere dag wordt er een nieuwe winnaar bekend gemaakt. Heb jij gewonnen? Dan krijg je per e-mail een persoonlijk bericht en je wordt vermeld op deze actiepagina.

Bandenshop.nl

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Bandenshop.nl en Goodyear.

Toe aan nieuwe zomerbanden? Klik hier om het grote én goedkope assortiment zomerbanden van Bandenshop.nl te bekijken. Vul je kenteken in op de website en je ziet direct welke banden geschikt zijn voor jouw auto. Bandenshop.nl bezorgt je nieuwe banden gratis bij je thuis. Wil je je nieuwe banden direct onder je auto laten monteren? Kijk dan welke montagepartner bij jou in de buurt zit en zij zorgen dat de banden direct gemonteerd worden. De montagepartners zitten verspreid door heel Nederland, er is er dus altijd wel één bij jou in de buurt!

Ben je juist op zoek naar winterbanden of vier seizoenen banden? Ook dan kun je bij Bandenshop.nl terecht.

Winaars Zomerbanden

 1. Henk van Beurden
 2. Jeffrey Verbakel
 3. Murat Tosun
 4. Frans Bergenhenegouwen
 5. Marianne den Hoed
 6. Maickel Jansen
 7. Karen Stelpstra
 8. Dorine Dekker
 9. Yoshua Verhave
 10. Thijs Verdoold
 11. Sanne Mooij
 12. Roel Gijsbers
 13. Alma Wezeman
 14. Esther Luschen
 15. Marie Jose Stoop
 16. Albert Grevenstuk
 17. Tom Bochem
 18. Ad Holster
Zomerbanden 2024
File Upload *

Maximum file size: 20MB

Accept Privacy Policy

Actievoorwaarden
Wat zijn de spelregels?

Deze actievoorwaarden (de “Actievoorwaarden”) zijn van toepassing op de Zomerbanden winactie (de “Actie”) die wordt georganiseerd door VARO Energy Retail B.V., gevestigd aan de Wilhelminakade 919 (3072 AP) te Rotterdam, hierna “Argos” genoemd.
Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer (“Deelnemer(s)”) akkoord te gaan met de Actievoorwaarden.
De Actie loopt van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024.
Gedurende de Actieperiode zal iedere dag, èèn Prijswinnaar (de "Prijswinaar") worden gekozen.
Deelnemers nemen deel aan de Actie door tijdens de Actieperiode te tanken bij een Argos Tankstation in Nederland en hun tankbon in te leveren op www.argos.nl/zomerbanden/. Met deze handeling dingt de deelnemer mee op de dag van deelname voor de prijs.
De Prijs is een gratis set Goodyear Zomerbanden aangeboden door Argos Tankstations en Bandenshop.nl, die wordt geleverd, gemonteerd en gebalanceerd op een nader te bepalen datum en tijdstip. LET OP! Bandmaten 19 inch en groter zijn uitgesloten en indien er geen Goodyear banden beschikbaar zijn wordt overgestapt naar de merken Dunlop of Fulda.
De Prijswinnaars worden door VARO Energy Retail B.V. benaderd via e-mail of (d.m.v. het Argos Tankstations social media account) Facebook of Instagram.
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of een andere prijs.
Deelname aan de Actie staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder, met uitsluiting van alle medewerkers en eigenaren van Argos benzinestations, alle medewerkers van Argos en de aan Argos gelieerde ondernemingen en overige personen die direct of indirect hebben meegewerkt aan de organisatie van de Actie.
Argos behoudt zich te allen tijde het recht voor om de Actie, eenzijdig en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
Argos behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze Actievoorwaarden (of hiervan bij Argos het vermoeden bestaat).
Door deelname aan deze Actie geeft de Prijswinnaar toestemming om zijn of haar naam en eventueel mogelijke foto’s te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met deze Actie. De Prijswinnaar zal op verzoek van Argos medewerking verlenen aan promotionele activiteiten van Argos voor zover dit in redelijkheid van de Prijswinnaar verlangd mag worden. Voor de verleende medewerking aan promotionele activiteiten zal geen financiële vergoeding worden betaald.
Argos gebruikt uw gegevens in het kader van deze actie om met u te communiceren en u eventueel te informeren over onze producten en acties. Deelname aan deze actie is daarom slechts mogelijk op basis van het verstrekken van uw persoonsgegevens. Mocht u niet langer onze communicatie willen ontvangen, dan kunt u zich op ieder gewenst moment afmelden. Wij zullen uw gegevens op dat moment verwijderen. Wij zullen uw gegevens niet verstrekken aan derden. Wij verwerken uw gegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving en in het kader van ons gerechtvaardigde belang om marketing acties te verrichten. U hebt het recht op inzage, rectificatie en verwijderen van uw persoonsgegevens. Mocht u daartoe aanleiding hebben door de wijze waarop wij uw gegevens verwerken, dan kunt u desgewenst een klacht indienen bij de autoriteit persoonsgegevens.
Ondanks de grootst mogelijke zorg die Argos aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de Actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van of andere door Argos openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Argos worden tegengeworpen, noch kunnen deze enige verplichting voor Argos doen ontstaan.
Vragen en klachten met betrekking tot de Actie kunnen schriftelijk kenbaar worden gemaakt aan VARO Energy Retail B.V., o.v.v. ‘Argos – Zomerbanden winactie’, Wilhelminakade 919, 3072 AP Rotterdam waarna binnen vier weken na ontvangst van de klacht schriftelijk dan wel telefonisch contact zal worden opgenomen door Argos.
Op de Actie en de Actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Rotterdam.
BEKIJK ALLE ACTIEVOORWAARDEN