Nu 150 Argos Tankstations in Nederland! Tijd voor een feestje!

Nu 150 Argos Tankstations in Nederland! Tijd voor een feestje!

Vanaf deze week zijn er maar liefst 150 Argos Tankstations in Nederland! De eer gaat naar Argos Wommels en deze vestiging is sinds vorige week open in de kleuren van Argos. Ook al is het een gekke tijd, dit betekend natuurlijk niet dat we geen feestje kunnen vieren! En bij een feestje horen cadeautjes. Dus gaan wij van dinsdag 12 mei tot en met dinsdag 26 mei op Facebook elke dag maar liefst 10 cadeautjes weggeven!

Hoe werkt de actie?

Omdat we geen feestje kunnen vieren op de locatie zelf hebben we besloten om cadeautjes uit te delen!

  1. Ga naar onze facebookpagina: Argos Tankstations
  2. Zoek de post over de actie op
  3. Reageer onder de post en laat ons weten waarom jij of iemand die je kent een cadeautje verdient.

In totaal geven we maar liefst 150 cadeautjes weg. Elke dag rond 10:00 uur maken wij de winnaars bekend van de dag ervoor. Dit doen wij door middel van een reactie op de Facebookreacties. Niet gewonnen? Probeer het de volgende dag opnieuw! Elke dag maken we namelijk 10 dagwinnaars bekend en je mag zo vaak meedoen als je wilt en wie weet word jij verrast met een Argos Tankpas, een mooie bos bloemen of een overheerlijke taart. Wil je de actievoorwoorden doorlezen? Klik dan op de link hieronder:

Actievoorwaarden 150ste Argos Tankstation

Argos Tankstations

Het tankstation netwerk van Argos blijft groeien, iets dat geheel in lijn ligt met de retail groeistrategie van VARO. De groei van het netwerk verzorgt Argos niet alleen. Naast eigen locaties heeft Argos twee resellers: GP Groot brandstoffen en oliehandel en Van Kessel Olie. Beide partijen exploiteren een aantal Argos Tankstations. Door het openen van nieuwe vestigingen is het voor steeds meer consumenten mogelijk om dichterbij huis of werk te tanken bij een Argos Tankstation. Ook al vieren wij deze mijlpaal, wij zitten niet stil. Komende tijd openen wij nog meer Argos Tankstations en zo blijft het Argos netwerk groeien! Weten welke locaties er komende tijd bijkomen en of je nog dichterbij kunt tanken bij een Argos Tankstation? Houd onze social mediakanalen in de gaten!