Argos
Vragen

Wij helpen je graag!
Kijk bij meest voorkomende vragenmeest voorkomende vragen voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen?
Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag.

FAQ Form
Accept Privacy Policy *

Veel voorkomende vragen
Krijg antwoord op jouw vraag!

Je bespaart tijd, geld en energie met de Argos Zakelijke Tankpas. Geen administratieve rompslomp meer dankzij ons digitale facturatiesysteem dat automatisch alles voor je bijhoudt. De Argos Tankpas is daarnaast gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas. Daarnaast profiteer je van een gegarandeerde korting (vanaf onze landelijke adviesprijs) conform afname door bundeling van netwerkvolume.


De Argos Tankpas is geheel kosteloos. Er zijn geen eenmalige of periodieke kosten.


Uiteraard én alle Argos Tankpassen zijn gratis.


Ga naar www.argos.nl/tankpas-finder om de actuele locatielijst te zien en indien gewenst, ook te downloaden.


Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen. Daarnaast kun je zelf bepalen of je de Argos Tankpas ook wilt gebruiken voor de wasstraat en autogebonden shopartikelen.


Met de Argos Tankpas profiteer je altijd van een gegarandeerde korting. Indien de pompprijs lager is dan de landelijke Argos adviesprijs verminderd met de gegarandeerde korting, dan wordt op dat moment de pompprijs gefactureerd. Zo ben je altijd verzekerd van de laagste prijs van dat moment.


Ja, de Argos Tankpas kan ook gebruikt worden voor de wasstraat. Je kunt zelf bepalen in welke mate autogebonden shopartikelen en wasaankopen betaald kunnen worden met jouw Argos Tankpas.


Een Argos Tankpas is 5 jaar geldig. Wanneer de tankpas verloopt en je nog klant bent bij Argos, wordt automatisch een nieuwe Argos Tankpas naar je toegestuurd.


De Argos Tankpas kun je aanvragen door het formulier op de Tankpas pagina in te vullen. Onze klantenservice gaat dan zo snel mogelijk met de aanvraag aan de slag.


Nee, je kan als particulier geen Argos Tankpas aanvragen. De Argos Tankpas is uitsluitend bestemd voor de zakelijke markt.


Vraag je voor het eerst de Argos Tankpas aan? Dan duurt het maximaal 2 weken voordat je de Argos Tankpas ontvangt.


Ben je reeds klant? Het duurt dan maximaal 3 werkdagen voordat je een nieuw aangevraagde Argos Tankpas ontvangt.


De Argos Tankpas wordt naar het postadres gestuurd, dat is aangegeven bij de aanvraag.


Wanneer je de Argos Tankpas en de bijbehorende pincode in je bezit hebt, kun je met de Argos Tankpas direct tanken.


Je kunt bedrijfsauto’s aan- en afmelden door een e-mail te sturen naar de Argos klantenservice: klantenservice@varoenergy.com. Ook kun je dit zelf regelen via het Argos Tankpas Portaal. Heb je dit nog niet? Dan kun je deze aanvragen bij de klantenservice.


Jazeker, er zit altijd een limiet op de Argos Tankpas. Op het aanvraagformulier dat je van ons ontvangt kun je het gewenste limiet aangeven. Het aangegeven limiet wordt ingevoerd op jouw Argos Tankpas, mits goedkeuring door VARO Energy Retail B.V.


Ja, dit kun je apart vermelden op het aanvraagformulier dat je van ons ontvangt.


De brandstofkosten worden verrekend door middel van een wekelijkse of tweewekelijkse digitale factuur. Deze wordt door VARO Energy Retail B.V. geïncasseerd via een zakelijke doorlopende machtiging van de klant.


Het tankpasnummer staat links onderaan op de Argos Tankpas. Het tankpasnummer begint met 700061052 –


De Argos Tankpas is voorzien van een magneetstrip. De tankpas werkt daardoor net als een betaalpas. Bij het betalen kan op de betaalterminaal gevraagd worden of je gebruikmaakt van vervangend vervoer en wat de kilometerstand is op dat moment.


Bij de aanvraag van de Argos Tankpas kan de optie ‘vervangend vervoer’ worden toegevoegd. Wanneer je dan betaald met de Argos Tankpas wordt op de betaalterminaal gevraagd of je op dat moment gebruikmaakt van vervangend vervoer. Is dit het geval, dan is de kilometerstand niet relevant.


Je kunt inloggen op ons digitale Argos Tankpas Portaal met de gebruikersnaam en het wachtwoord die je van ons hebt ontvangen. Via dit portaal zijn facturen tot 13 maanden terug in te zien.


Op de factuur staan alle kaartnummers apart vermeld. Per kaartnummer zijn de volgende gegevens weergegeven:

– Datum

– Tijd

– Kilometerstand (eventueel)

– Locatie

– Brandstof

– Volume

– Pompprijs

– Landelijke adviesprijs van Argos

– Korting

– Netto prijs

– Bedrag exclusief

– Bedrag inclusief

– BTW per tankbeurt


Je kunt de nieuwe pincode voor je Argos Tankpas aanvragen door een e-mail te sturen naar onze klantenservice: klantenservice@varoenergy.com


LET OP! Vermeld in de e-mail jouw debiteurennummer en kaartnummer.


De Argos Tankpas wordt vanwege veiligheidsoverwegingen automatisch voor 24 uur geblokkeerd wanneer je driemaal de pincode foutief intoetst. Na deze 24 uur wordt de Argos Tankpas automatisch weer gedeblokkeerd. Helaas kan dit proces niet versneld worden.


Wanneer je Argos Tankpas geblokkeerd is kan dit verschillende redenen hebben. Heb je driemaal je pincode foutief ingetoetst, dan is je kaart tijdelijk geblokkeerd voor 24 uur. Is dit niet het geval of is je tankpas daarna nog steeds geblokkeerd, neem dan contact op met onze Klantenservice en geef door welke melding de betaalterminal geeft.


Onze klantenservice is bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur) via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com.


Heb je al getankt op een bemande locatie? Aangezien het paslimiet op je Argos Tankpas bereikt is, zal je het bedrag zelf moeten betalen.


Onbemande locatie? Bij een onbemand Argos tankstation waar u vooraf de betalingstransactie doet wordt je Argos Tankpas geweigerd wanneer het paslimiet is bereikt.


Je kunt een verzoek indienen tot verhoging van het paslimiet van jouw Argos Tankpas via onze klantenservice: klantenservice@varoenergy.com


Wanneer je jouw Argos Tankpas bent verloren of deze gestolen is, is het van belang om deze zo snel mogelijk te laten blokkeren om te voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. Het blokkeren van de pas(sen) kan via jouw eigen Argos Tankpas Portaal.


Heb je nog geen toegang tot het Argos Tankpas Portaal? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com.


Ga naar tankpas.argos.nl en log hier in met je gebruikersnaam en wachtwoord. De gebruikersnaam is altijd: arg.[jouw klantnummer]. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, druk op wachtwoord vergeten/lost password. Hierna ontvang je een e-mail om je wachtwoord te resetten.


Controleer eerst of je internetverbinding werkt en of er geen algemene internetstoringen zijn.


Ben je je wachtwoord vergeten? Geen probleem, druk op wachtwoord vergeten/lost password. Hierna ontvang je een e-mail om je wachtwoord te resetten.


Werkt het nog steeds niet? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij het probleem zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.


Onze klantenservice is bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur) via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com.


• Je krijg alle facturen gratis in je mail

• Je kunt 24/7 al je facturen online terug vinden

• Nieuwe (extra) Argos Tankpassen aanvragen

• Bestaande Argos Tankpassen blokkeren

• Persoonlijke gegevens wijzigen

• Referenties en kentekens wijzigen/toevoegen


Ook kunnen facturen aangeboden worden in UBL formaat. Hierdoor heb je nog minder administratieve handelingen omdat de facturen direct worden ingelezen in jouw boekhoudpakket*. Dit is gemakkelijk in te stellen via het portaal. Ga naar instellingen, e-mailinstellingen en vink de optie UBL aan.

*Niet alle boekhoudpakketten bieden deze optie aan.


Het portaal is gratis. Het overstappen van papieren facturen naar digitale facturen bespaart je dus niet alleen tijd, maar ook geld!


Stuur een e-mail naar onze klantenservice: klantenservice@varoenergy.com en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk over de benodigde gegevens beschikt.


LET OP! Vermeld in de e-mail jouw debiteurennummer.


Via ons Argos Tankpas Portaal kun je facturen tot 13 maanden terug inzien en downloaden.


De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de Argos Tankpas en Argos Laadpas vind je hier!


Het is mogelijk om je tankbon op te vragen. Je hoeft daarvoor alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en wij sturen je de bon tegemoet.


Argos beschikt over een netwerk van zowel bemande als onbemande tankstations. Zoek een locatie bij jou in de buurt via de Stationfinder.


Argos beschikt over een netwerk van bemande en onbemande tankstations. Zoek een locatie bij jou in de buurt via onze Stationfinder.


Veel Argos tankstations zijn onbemand, op deze locaties kun je 24 uur per dag tanken. Ga voor de openingstijden van het betreffende Argos tankstation naar de Stationfinder en klik op jouw Argos tankstation. Hier vind je de openingstijden van de pomp, de shop (indien aanwezig) en de aanwezige faciliteiten.


Ga naar onze Stationfinder en vul de postcode of plaats in van jouw huidige of gewenste locatie. De Stationfinder zoekt voor jou een Argos tankstation in de buurt.


De prijzen bij Argos zijn concurrerend.


Ja, Argos heeft tankstations op diverse locaties in Nederland, België en Duitsland.


De Argos Klantenservice communiceert alleen via de volgende kanalen:  • E-mail – klantenservice@varoenergy.com

  • Telefoonnummer –  088 – 1007 222.

  • Facebook: https://www.facebook.com/ArgosTankstations

  • Instagram: https://www.instagram.com/argostankstations/


Word je via een ander kanaal benaderd door ‘Argos’ dan vragen wij je hier voorzichtig mee om te gaan. Dit zijn niet de officiele Argos communicatie kanalen. Wij raden je aan geen informatie te delen, maar verzoeken je vriendelijk om  contact op te nemen met de Argos Klantenservice. Dit kan via de hierboven genoemde kanalen.


Bekijk hier de Video Surveillance policy van Argos.


Vanaf 12 oktober 2018 kom je binnen de Europese Unie nieuwe brandstofstickers op de pompen en vulpistolen tegen. Deze stickers duiden de soort brandstof aan. Naast alle tankstations binnen de Europese Unie worden ook nieuwe voertuigen vanaf nu voorzien van deze stickers. In het onderhoudsboekje en in de tankklep is voortaan terug te vinden welke brandstof voor het voertuig geschikt is.


De verschillende soorten brandstoffen zullen voortaan worden aangegeven met een ronde, vierkante of ruitvormige sticker.


– De ronde stickers duiden altijd op benzine.

– De vierkante stickers op diesel.

– Ruitvormige stickers op gas. Lpg blijft lpg in de ruitvormige sticker.


Let op: de sticker met de E-waarde is geen vervanging voor de aanduiding van Euro 95 en Euro 98. Bij benzinevoertuigen moet zowel de E-waarde als het zogenoemde octaangetal (95 of 98) overeenkomen met de aanduiding op de pomp.


Bij de onbemande Argos Tankstations kun je standaard betalen met je bankpas en de zakelijke Argos Tankpas. In de meeste gevallen worden ook de Travel/ Visa Card, Multi Tank Card, MyOrder, BP Tankpas, GP-Groot Tankpas en MKB Brandstof tankpas geaccepteerd. Bij de bemande Argos Tankstations kun je daarnaast contant betalen.


Nee, dat is niet mogelijk. De betaalpas wordt niet, of voor een deel ingenomen door de betaalautomaat. Er steekt een klein stukje van de betaalpas uit, zodat je de pas altijd uit de betaalautomaat kunt halen.


Bij een onbemand Argos Tankstation wordt het exacte bedrag dat je getankt hebt (tot een maximum van €150,00) afgeschreven. Je vindt dit bedrag terug op de tankbon, inclusief de vermelding van je bankrekeningnummer, het BTW-bedrag en overige informatie.


Het kan zijn dat je betaalpas niet goed door de lezer is gegaan. Om dit op te lossen dien je de pas in een vloeiende beweging in te voeren en direct weer uit te halen. Mocht de pas dan nog niet werken, neem dan contact op met jouw bank en met onze klantenservice. Het kan aan de magneetstrip van de pas liggen of een storing bij uw bank zijn maar het kan ook een storing aan de apparatuur zijn, in het laatste geval sturen wij de melding door naar de technische dienst.


Het is mogelijk om je tankbon op te vragen. Je hoeft daarvoor alleen maar het aanvraagformulier in te vullen en wij sturen je de bon tegemoet.


Het afgeschreven bedrag is hoogstwaarschijnlijk €125,00, €150,00 of €200,00. Op het moment dat je de pomp van een onbemand Argos Tankstation of een nachtautomaat activeert om te tanken met de pincode, wordt er door de bank een automatische reservering van €125,00, €150,00 of €200,00 gedaan. Dit bedrag wordt standaard door de bank gereserveerd. Dit bedrag komt echter niet op onze rekening terecht, maar wordt even door de bank apart gehouden. Op het moment dat je klaar bent met tanken wordt deze reservering teruggeplaatst en schrijven wij het bedrag waar je voor hebt getankt af.


Het kan voorkomen dat het iets langer duurt voordat de reservering wordt teruggeplaatst. Dit ontstaat veelal door een storing bij de bank of een trage verbinding met de bank. Na verwerking van de transactie is de reservering uiteindelijk niet meer te zien op het bankafschrift en zie je alleen het door ons afgeschreven bedrag. Helaas kunnen wij dit probleem niet oplossen. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan contact op met jouw bank.


De prijs die je bij een tankstation betaalt voor de brandstof is opgebouwd uit vier verschillende onderdelen:


1. Productieprijs: de productieprijs wordt bepaald door de inkoopprijs van olie, de raffinagekosten voor de productie van olie tot brandstof plus de kosten van het blenden van de producten. Dit is het enige onderdeel van de prijs dat dagelijks kan schommelen door de internationale olieprijs en raffinagecapaciteit.

2. Margetraject: dit is een vast bedrag in de brandstofprijs. Deze is bestemd voor de oliemaatschappij, de groothandel, de marge van de tankstation exploitant, toeslagen zoals transport- en opslagkosten en marketingkosten. Tankstations die brandstoffen goedkoper aanbieden, betalen dat uit de eigen vaste marge.

3. Accijns en heffingen: de overheid heft accijns op alle brandstoffen en indexeert deze jaarlijks aan de inflatie.

4. BTW: in Nederland kennen we sinds 1 oktober 2012 een BTW-percentage van 21% op brandstof.


De actuele benzineprijs en de actuele dieselprijs kun je terugvinden op de stationpagina van het betreffende Argos Tankstation. Ga via de Stationfinder naar de stationspagina van jouw Argos Tankstation of selecteer jouw tankstation rechtsboven bij ‘Mijn favorieten’.


Wil je weten wat de landelijke adviesprijs is? Deze kun je hier vinden.


Om de veiligheid te waarborgen zijn alle Argos Tankstations uitgerust met onder andere: een noodstop, brandblusapparatuur, branddetectoren en vloeistofdichte bestrating.


Onze betaalautomaten voldoen aan de gestelde veiligheidseisen en zijn volledig gecertificeerd.


Mocht je desondanks iets raars opvallen aan de tankautomaat of in de omgeving daarvan, neem dan direct contact op met onze klantenservice.


Onze klantenservice is bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur) via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com. Buiten kantoortijden kun u contact opnemen met het storingsnummer 088-1007 333


Afhankelijk van de apparatuur van het tankstation kunnen de instructies iets afwijken. Volg daarom altijd de instructies van de betaalterminaal ter plaatse.


Stap 1: Voer jouw bankpas, giropas of Argos Tankpas in

Stap 2: Toets jouw pincode in

Stap 3: Volg de instructies op het scherm

Stap 4: Je kunt nu tanken


Bij veel Argos Tankstations kun je 24/7 tanken en betalen via een betaalautomaat. Je bent dan dus niet gebonden aan de openingstijden van het bemande tankstation. Ga voor de stationsfaciliteiten van jouw Argos Tankstation naar onze Stationfinder en klik op het betreffende Argos Tankstation.


Ja, Argos gelooft in een kwalitatief hoog basisassortiment. Wij verkopen brandstoffen van uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs.


Ga voor de stationsfaciliteiten van een Argos Tankstation naar onze Stationfinder en klik op het betreffende tankstation. Je komt nu op de stationspagina van dit Argos Tankstation. Hier vind je alle informatie over dit tankstation.


Bij de Argos Tankstations kun je terecht voor de volgende brandstoffen: Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5) en Diesel. Daarnaast is het op sommige locaties mogelijk om ook andere brandstoffen te tanken: Blauwe Diesel 30, HVO 100, AD-Blue, LPG of CNG.


 


Benzine en diesel die aan de pomp verkrijgbaar zijn bevatten naast koolwaterstoffen uit aardolie-raffinage ook biobrandstoffen. Dit zijn hernieuwbare brandstoffen gemaakt uit grondstoffen of afvalstoffen van biologische oorsprong. Europese richtlijnen voor toepassing van hernieuwbare energie resulteren in een tot 2020 geleidelijk toenemende inzet van biobrandstoffen. De voornaamste reden voor deze verplichte bijmenging van biobrandstoffen is dat dit bijdraagt aan vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.


De kwaliteit van benzine en diesel moet voldoen aan de Europese richtlijn brandstofkwaliteit en voldoet in algemene zin aan de door auto- en brandstoffabrikanten binnen Europa overeengekomen kwaliteitsstandaarden (NEN-EN 228 voor benzine en NEN-EN 590 voor diesel). Naast andere kwaliteitseisen zijn daarin ook de maximum percentages biobrandstoffen in de benzine en diesel vastgelegd.


De meest gebruikte biobrandstoffen zijn ethanol in benzine en biodiesel (FAME) in diesel maar ook andere geschikte biobrandstoffen zijn toegestaan.


Percentages biobrandstoffen

Benzine: Standaard benzine (Euro 95) is geschikt voor bijna alle benzinemotoren en mag tot 10% ethanol bevatten. Deze wordt ook wel E10 genoemd.

Euro 98: Standaard Euro 98 mag tot 5% ethanol bevatten, deze wordt ook wel E5 genoemd.

Diesel: Standaard diesel die geschikt is voor alle dieselmotoren mag tot 7% biodiesel bevatten. Deze wordt ook wel B7 genoemd.


De shops bij de Argos Tankstation zijn niet in eigen beheer, maar worden geëxploiteerd. De shopeigenaren bepalen zelf wat zij verkopen. Uiteraard vind je de standaard tankstation producten, zoals snoep en frisdranken, sowieso in de shops.


Argos heeft diverse spaaracties, prijsacties en regelmatig een winactie. Houd onze website dus in de gaten.


De spaar- en prijsacties zijn tijdelijk en gebonden aan een locatie. Ga voor de recente acties naar onze Actiepagina of naar de stationspagina van jouw Argos Tankstation. Ga via de Stationfinder naar de stationpagina van jouw Argos Tankstation of selecteer jouw tankstation rechtsboven bij Mijn tankstation.


Argos hanteert geen vaste landelijke spaaracties.


8 Tips voor het besparen van brandstof


Tip 1: Autobanden

Zorg dat de banden van jouw auto op de juiste spanning zijn. Autobanden met te lage spanning veroorzaken een hoger brandstofverbruik, doordat ze voor meer weerstand op de weg zorgen. Banden met de juiste spanning zijn daarnaast veiliger en gaan langer mee.


Tip 2: Schakelen

Vermijd onnodig hoge toerentallen, schakel vlot door. De motor maakt dan minder toeren en je verbruikt dan minder brandstof.


Tip 3: Luchtweerstand

Laat je ramen en dakraam niet onnodig openstaan tijdens het rijden. En rijd niet onnodig met een skibox of imperiaal. Dit zorgt namelijk voor meer luchtweerstand, wat van grote invloed is op jouw brandstofverbruik.


Tip 4: Gewicht

Houd je achterbank en kofferbak vrij van onnodige spullen. Elk extra gewicht is van invloed op het brandstofgebruik.


Tip 5: Onderhoud

Zorg dat jouw auto regelmatig wordt onderhouden. Met een goed afgestelde motor bespaar je brandstof.


Tip 6: Accu

Zet de airconditioning tijdig uit. Alles wat gebruikmaakt van de accu, zoals de airco, is van invloed op jouw brandstofverbruik. Een accu in slechte staat kost nog meer brandstof. Houd dus de conditie van je accu goed in de gaten.


Tip 7: Denk vooruit

Rijd anticiperend. Laat op tijd het gas los wanneer je moet afremmen en trap daarna pas op de rem.


Tip 8: Plannen

Rijden in de file kost veel brandstof. Probeer buiten de spits te reizen, maar vermijd te hoge snelheden.


Wanneer je gaat autorijden is veiligheid van groot belang. Er zijn vaak veel mensen tegelijkertijd onderweg en iedereen wil graag veilig op de plaats van bestemming aankomen. Wij geven je een aantal tips hoe je zo veilig mogelijk kunt rijden met je auto.


Tip 1: Wees voorbereid

Er kan vanalles gebeuren wanneer je onderweg bent. Houd je aan de verkeersregels, maar wees flexibel. Kies in elke situatie de reactie die het beste past. Houd daarnaast je autorijdvaardigheden op pijl, zo voorkom je dat je een ongeluk veroorzaakt en beperk je de kans dat je bij een ongeluk betrokken raakt.


Tip 2: Houd je handen aan het stuur

Met het stuur kun je het snelste een uit balans geraakte auto weer onder controle krijgen. Zorg dat je soepel stuurt en trekt niet te hard aan het stuur, om onverwachte bewegingen te voorkomen. Hetzelfde geldt voor remmen. Kijk goed vooruit, zodat je op tijd en gelijkmatig kunt remmen. Zo behoud je een veilige afstand tot de auto voor je en heeft de auto achter je ook voldoende tijd om vaart te minderen.


Tip 3: Plan vooruit en neem je tijd

Rustig en ontspannen rijden bespaart niet alleen brandstof, maar zorgt ook dat je voldoende tijd en ruimte hebt om te reageren op hetgeen je onderweg tegenkomt. Haasten spoed is zelden goed. Zorg dus dat je op tijd vertrekt.


Tip 4: Rijden = rijden

Zorg voor zo min mogelijk afleiding, zodat je kunt reageren wanneer er iets onverwachts gebeurt. De auto is geen veilige plek om te bellen, te mailen en berichten te sturen naar anderen, tenzij je een medepassagier bent. Zet je mobiele telefoon daarom op stil of in de Autostand en bel, wanneer je toch moet bellen, handsfree.


Tip 5: Houd rekening met de omstandigheden

Wanneer je auto zwaargeladen is heb je een langere remweg. Pas je rijgedrag ook aan, aan de weersomstandigheden. Wees je in iedere situatie bewust van de omgeving, het type auto, het wegdek en de vaardigheden die je nodig hebt. Is er sprake van een nieuwe of lastige situatie? Blijf rustig, vertrouw op jezelf en leer te handelen vanuit je gezonde verstand.


Niet direct actie noodzakelijk?

In geval van nood of gevaar waarbij niet direct actie nodig is, kun je terecht bij onze klantenservice. Zij staan tot je dienst van maandag t/m vrijdag van 08:30 – 17:00 uur via telefoonnummer 088-1007222


Onmiddelijke actie noodzakelijk?

Is er sprake van nood, gevaar of een andere situatie waarbij hulp en/of onmiddelijke actie noodzakelijk is, dan kun je 24 uur per dag terecht bij onze meldkamer: telefoonnummer 088-1007222 Dit nummer staat op meerdere plaatsen op de tankstations aangegeven.


Argos streeft naar optimale klanttevredenheid. Wij stellen je mening zeer op prijs. Wanneer je vragen en/of klachten hebt kun je het contactformulier bovenaan deze pagina invullen of contact opnemen met onze klantenservice.


Onze klantenservice is bereikbaar (maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur) via 088-1007222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com.