Nieuws

Goed voorbereid en voordelig de winter door

dinsdag 19 december 2017 | 15:54

De winter heeft zijn intrede gedaan. Ga jij op wintersport of blijf je toch liever thuis? Argos geeft je graag een aantal tips om goed voorbereid en voordelig de winter door te komen. Wist je bijvoorbeeld dat een gevarendriehoek in veel Europese landen verplicht is? Wij verklappen ook hoe je het het snelst warm krijgt in je auto…

NIEUWS | 6 nieuwe Argos tankstations

dinsdag 19 december 2017 | 15:26

De afgelopen maanden opende Argos haar deuren op maar liefst 6 nieuwe locaties!

Argos Schijndel opent haar pompen

dinsdag 14 november 2017 | 15:18

Het netwerk van Argos is weer uitgebreid; kom nu tanken bij ons nieuwe tankstation in Schijndel aan de Molendijk-Zuid 20. Bij dit nieuwe onbemande tankstation kun je Euro 95, SuperPlus 98 en Diesel tanken, en dat alles steeds met mooie kortingen.

Nieuw Argos tankstation in Berkel en Rodenrijs is open!

vrijdag 10 november 2017 | 14:33

Op zaterdag 11 november vindt de feestelijke officiële opening van Argos Berkel en Rodenrijs plaats. Bij dit nieuwe tankstation aan de Wilgenlaan 3 in Berkel en Rodenrijs kun je Euro 95, Blue One 95, Diesel en tijdens openingstijden van de shop LPG tanken, en dit alles steeds met scherpe kortingen.

Volgetankt, uitgerust en blinkend schoon weer aan het werk!

vrijdag 18 augustus 2017 | 20:30

Je tank is helemaal leeggereden, je voorruit is bezaaid met insectenresten en ook de rest van je auto kan wel weer een schoonmaakbeurt gebruiken. Dit komt je vast bekend voor wanneer je met de auto op vakantie bent geweest. Zelf ben je weer helemaal opgeladen. Klaar om weer aan de slag te gaan! Maar hoe zit het met je auto?

Doe jij vandaag de airco aan of rij je met je ramen open?

donderdag 8 juni 2017 | 14:26

De zon laat haar gezicht weer zien, de temperatuur schommelt nog en heel af en toe vriest het ’s nachts zelfs nog. De lente doet haar intrede en we verheugen ons met z’n allen op heerlijk buitenweer. Dé perfecte tijd om je auto weer lekker te laten stralen! Maar wat is nou het beste: de wasstraat of een handwas? En wat is de beste tijd om je winterbanden om te wisselen voor je zomerbanden? Of is het goedkoper om te kiezen voor één soort autoband?

Lente: jij en je auto op z’n Paasbest!

donderdag 13 april 2017 | 10:34

De zon laat haar gezicht weer zien, de temperatuur schommelt nog en heel af en toe vriest het ’s nachts zelfs nog. De lente doet haar intrede en we verheugen ons met z’n allen op heerlijk buitenweer. Dé perfecte tijd om je auto weer lekker te laten stralen! Maar wat is nou het beste: de wasstraat of een handwas? En wat is de beste tijd om je winterbanden om te wisselen voor je zomerbanden? Of is het goedkoper om te kiezen voor één soort autoband?

Wat is een autorit jou waard?

vrijdag 17 februari 2017 | 16:00

Iedereen heeft er weleens last van: ergernis in het verkeer. Bumperkleven, onnodig links rijden, afsnijden, voordringen, ‘zondagsrijders’ en inhalende vrachtauto’s. Ja, we ergeren ons met z’n allen behoorlijk in het verkeer. Zeg eens eerlijk: ben jij een echte Heer (of Dame) in het verkeer? Het kan je in iedere geval een hoop frustratie én de kans op schade besparen. Maar wist je dat je met sociaal weggedrag ook vriendelijker bent voor je portemonnee?

Argos Zevenhuizen, Bredeweg opent haar pompen

maandag 13 februari 2017 | 15:31

Op vrijdag 24 februari tussen 10.00 en 20.00 uur vindt de feestelijke officiële opening van Argos Zevenhuizen, Bredeweg plaats. Bij dit nieuwe tankstation aan de Bredeweg 144 in Zevenhuizen (z-h) kun je Euro 95, Blue One 95, Diesel en tijdens openingstijden van de shop LPG tanken, en dit alles steeds met scherpe kortingen.

Sluiting Argos Zwolle

maandag 23 januari 2017 | 10:39

Helaas moeten wij je mededelen dat met ingang van woensdag 25 januari a.s. de Argos locatie aan de Heinoseweg 6a in Zwolle uit ons tankstation netwerk zal verdwijnen. Door aanpassing van de verkeerssituatie zal deze locatie moeten worden afgebroken. Gelukkig kunnen wij je twee bevriende tankstations in Zwolle aanbieden waar je terecht kunt:
•Amigo Zwolle – Loggerweg 1- 3 8042 PG Zwolle
•Amigo Zwolle Zuid – Marconistraat 2b 8013 PK Zwolle

Argos Boekel opent haar pompen

maandag 16 januari 2017 | 15:17

Op zaterdag 21 januari vindt de feestelijke officiële opening van Argos Boekel plaats. Bij dit nieuwe onbemande tankstation aan de Kennedystraat 32a in Boekel kun je Euro 95, SuperPlus 98, Blue One 95 en Diesel tanken, en dit alles steeds met scherpe kortingen.

Alle winnaars zijn bekend: gratis shoptegoed bij www.soekielookie.com

dinsdag 27 december 2016 | 14:57

Afgelopen weken maakte je bij Argos kans op gratis shoptegoed bij www.soekielookie.com. Inmiddels is de actie afgelopen. Hieronder vind je een overzicht van de winnaars.

Nieuwe website

donderdag 6 oktober 2016 | 15:36

Om onze klanten de beste service te kunnen bieden hebben wij onze website vernieuwd. Op www.argos.nl kan de consument vanaf heden terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Argos Kolham opent haar pompen

woensdag 21 september 2016 | 09:56

Op vrijdag 16 september is ons nieuwe Argos tankstation op Bedrijvenpark Rengers in Kolham (Groningen) opengesteld voor publiek. Op dit onbemande tankstation aan de A. Plesmanlaan 1 is naast Euro 95, Blue One 95 en Diesel ook AdBlue verkrijgbaar. De opening van het…

Argos Rijswijk opent haar pompen

maandag 13 juni 2016 | 17:24

Op vrijdag 3 juni is het door GP-Groot gebouwde Argos tankstation aan de Van Gijnstraat 16b in Rijswijk geopend. Donderdag 23 juni tussen 16:00 en 18:00 uur wordt het tankstation met een feestelijke openingsactie officieel geopend door…

Twee nieuwe stations voor Argos

zondag 15 mei 2016 | 11:37

Argos heeft er sinds kort weer twee tankstations bij: in Poeldijk en in Giessen. Aan de Jan Barendselaan in Poeldijk is de voormalige Tamoil locatie van Tanqplus omgekleurd naar Argos Poeldijk. Tanqplus exploiteert de shop en Argos is verantwoordelijk voor het voorterrein op…Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: info@argos.nl

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen