Argos doneert tanktegoed aan Zorg Voor een Maaltijd

Argos doneert tanktegoed aan Zorg Voor een Maaltijd

Samen staan we sterk. Dit is iets wat we veel horen de afgelopen weken. Door het grote aanpassingsvermogen ontstaan in deze tijden ook fantastische initiatieven. Wij zijn dan ook zeer verheugd om mee te kunnen werken aan een mooi initiatief van Het Huis vol Smaak.

Het Huis vol Smaak lanceerde het initiatief Zorg Voor een Maaltijd voor de Ronald McDonald huizen in Nederland. Tijdens de huidige coronacrisis vinden ouders het niet comfortabel om de deur uit te gaan om boodschappen te doen. Elke kans op besmetting brengt namelijk het contact met hun zieke kind in gevaar. Samen kunnen we deze families een zorg minder geven. Zorg Voor Een Maaltijd verzorgt hen namelijk de komende twee maanden gezonde en heerlijke maaltijdboxen.

Door Zorg Voor Een Maaltijd kunnen we de komende tijd 25.000 gezonde maaltijdboxen serveren in alle Ronald McDonald huizen in Nederland. Dit zijn dagelijks 450 gezonde maaltijdboxen voor de families van zieke kinderen die verblijven in een Ronald McDonald huis. Argos levert een bijdrage voor dit initiatief in de vorm van tanktegoed. Zo kunnen de maaltijden naar alle locaties door heel Nederland worden gebracht.

.

 

 

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02