Argos groeit verder!

Argos groeit verder!

Het aantal tankstations van Argos in Nederland groeit snel. Argos heeft op dit moment ruim 130 Argos Tankstations in heel Nederland en elke week komt daar een nieuwe locatie bij. Want wie wil er nu niet een Argos Tankstation in de buurt? De groei van het netwerk verzorgt Argos niet alleen. Naast eigen locaties heeft Argos twee resellers: GP Groot Brandstoffen en Oliehandel en Van Kessel Olie. Beide partijen exploiteren een aantal Argos Tankstations.

GP Groot opent 16 nieuwe Argos Tankstations in Nederland
In de aankomende maanden zal GP Groot 16 van haar tankstations omkleuren naar het Argos merk. GP Groot werkt al jaren samen met VARO Energy (eigenaar van het Argos merk), onder andere op het gebied van tankstations. Door de aankomende omkleuringen groeit het aantal Argos Tankstations dat door GP Groot wordt geëxploiteerd naar 35 stuks.

Ook weten of jij straks nog dichterbij huis of werk bij een Argos Tankstation kan tanken? Of ben je benieuwd welke locaties er in heel Nederland bij komen? Houd dan onze actiepagina in de gaten om te zien waar wij locaties openen en hoe jij hiervan kunt profiteren!

Argos. Tanken op z’n Hollands.