De Argos Tankpas & Argos Laadpas vrachtwagen!

De Argos Tankpas & Argos Laadpas vrachtwagen - Heb jij hem al gespot?

Rotterdam, 2 janauri 2023 – Vanaf eind december 2022 rijdt deze vrachtwagen, van Laarman Transport, volledig in Argos Tankpas en Argos Laadpas huisstijl door Nederland. Met ruim 600 km per dag en een lengte van bijna 14 meter is dit een opvallende verschijning op de Nederlandse wegen.

Een doeltreffende promotie van de Argos Tankpas & Argos Laadpas, waarmee je niet alleen tijd, maar zeker ook geld bespaard. Wij zijn trots op het resultaat en bedanken Laarman Transport voor de fijne samenwerking.

De Argos Tankpas

Bespaar tijd, geld en energie met de Argos Tankpas. Administratieve rompslomp is dankzij ons digitale facturatiesysteem, dat automatisch alles voor je bijhoudt, verleden tijd. De Argos Tankpas is gratis en je zit niet vast aan een contract. En in plaats van vaste maandelijkse kosten profiteer je van het gemak van een flexibel limiet op onze tankpas. Met de Argos Tankpas kun je allereerst brandstof betalen en daarnaast kun je zelf bepalen of er ook andere auto gerelateerde producten en diensten betaald kunnen worden met jouw Argos Tankpas.

De Argos Laadpas

Een pas met alle voordelen die je kent van Argos: voordelig, duurzaam en dichtbij, dat is de Argos Laadpas. Hiermee laad je altijd voor een vriendelijke prijs. De Argos Laadpas kost € 6,50 incl. btw per actieve laadpas per maand. Naast deze maandelijkse kosten, betaal je enkel nog het reguliere laadtarief van de aanbieder. In Nederland is de dekkingsgraad >99%, je kunt de Argos Laadpas gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa.

Meer weten over de Argos Tankpas en/of Argos Laadpas? Bel 088 1007 222 of stuur een e-mail naar klantenservice@varoenergy.com

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02