De Argos Tankpas App – wij zijn altijd dichtbij!

De Argos Tankpas App – wij zijn altijd dichtbij!

Met een groeiend netwerk van Argos locaties is er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt. Argos streeft naar uitstekende serviceverlening en maakt het klanten graag zo makkelijk mogelijk om een Argos Tankpas locatie te vinden. Daarom lanceert Argos vandaag de vernieuwde Argos Tankpas App.

In de app kun je direct zien op welke locaties in de buurt de Argos Tankpas geaccepteerd wordt. De Argos Tankpas wordt namelijk op een breed netwerk, ruim 550 tankstations, in Nederland geaccepteerd. Een aantal dat sterk groeit, naar verwachting wordt de Argos Tankpas aan het eind van 2021 op meer dan 800 tankstations in Nederland geaccepteerd.

Heb je je dichtstbijzijnde locatie gevonden? Maak dan gebruik van de optie om direct naar deze locatie te navigeren. Naast het vinden van de juiste locatie kun je ook filteren op diverse producten en/of diensten en vind je alle contactgegevens van de Argos locaties, Argos Tankpas klantenservice en het noodnummer van de storingsdienst. Ook blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws en de acties rondom Argos, door middel van de nieuwssectie.

De Argos Tankpas App is beschikbaar voor IOS en Android en te downloaden via de App store of de Google Play Store. Bovendien blijft de app in ontwikkeling, later dit jaar zullen er dan ook nieuwe functionaliteiten aan de app worden toegevoegd. Download hem nu en we zien je graag bij een van onze locaties!