Juli feestmaand bij Argos!

Juli feestmaand bij Argos!

Argos viert groot feest! Op dit moment hebben wij 199 Argos Tankstations op de teller. Op vrijdag 9 juli openen wij officieel het 200ste Argos Tankstation in Nederland, aan de Oostzeestraat 1a te Zutphen. We zijn erg blij met deze mijlpaal en dit vieren we graag samen met jou. Daarom maak jij de hele maand juli kans op veel verschillende fantastische prijzen!

200 Tankstations = 200 cadeaus

Tot en met donderdag 8 juli geven wij maar liefst 200 cadeaus weg. Je maakt die hele week kans op Argos Tankpassen t.w.v. 50 euro, mooie bloemen, heerlijke slagroomtaarten en nog veel meer leuks!

Meedoen is leuk én makkelijk!
– Volg onze Facebook- of Instagrampagina*
– Like de actiepost
– Tag je vrienden zodat ook zij op de hoogte zijn van onze winactie

Meer hoef je er niet voor te doen. Behalve natuurlijk de post in de gaten te houden, want iedere dag maken we 25 winnaars bekend onder de post!

*Heb je geen Facebook of Instagram, stuur dan een mail naar: klantenservice@varoenergy.com. Winnaars krijgen op 8 juli per e-mail bericht.

Trek de gouden Tankbal bij de 200ste Argos locatie!

Kom met ons feestvieren en prijzen winnen in Zutphen aan de Oostzeestraat 1a, als wij op vrijdag 9 juli ons 200ste Argos Tankstation openen. Je tankt die dag bij deze nieuwe Argos locatie met maar liefst 25 cent korting* per liter benzine of diesel.

Ook kun je tussen 10:00 uur en 16:00 uur op deze locatie meespelen met het Argos Tankbalspel. Trek jij de gouden Tankbal? Dan ontvang je een Argos Tankpas ter waarde van 50 euro! Daarnaast maak je ook kans op een van de prijzen uit de shop.

200ste locatie Argos

20 dagen lang(er) feest – Win met de zin: ‘Van harte gefeliciteerd met het 200e Argos Tankstation’

Vanaf zaterdag 10 juli vieren we gewoon nog eens 20 dagen feest! Dan start onze ‘Win met de zin’ actie. Maar liefst 20 dagen lang maak jij kans op 200 euro Argos Tanktegoed! Iedere dag maken we via Facebook en Instagram een willekeurige Argos locatie in Nederland bekend.

Ben jij als een van de eerste 10 personen aanwezig bij ons promotieteam én weet jij de juiste zin te benoemen: ‘Van harte gefeliciteerd met het 200e Argos Tankstation’? Dan win je een van de 200 Argos Tankpassen met maar liefst 200 euro tanktegoed. Volg ons op Facebook of Instagram, dan weet jij als eerste of we langskomen bij jouw Argos Tankstation!

Afzakkertje: win 2 x 200 euro Argos Tanktegoed

De maand juli heeft daarna nog 2 dagen en ook dan vieren we feest! Op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli maak je nog één keer kans om 2 Argos Tankpassen te verdienen ter waarde van 200 euro. Een voor jou en een voor iemand die jij ook zo’n mooi cadeau gunt!

Dit moet je doen!

  • Volg onze Facebook- of Instagrampagina
  • Tag degene die jij ook een Argos Tankpas gunt

*korting geldt vanaf de landelijke adviesprijs en vervangt de huidige korting

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02