LOGPAY bundelt krachten met VARO Energy Retail B.V.

LOGPAY bundelt krachten met VARO Energy Retail B.V.

Eschborn, 8 december 2021 – LOGPAY breidt de kaartacceptatie in Nederland verder uit. De financiële dienstverlener voor mobiliteitsoplossingen van Volkswagen Financial Services AG heeft de handen ineengeslagen met VARO Energy Retail B.V. en hun Nederlandse tankstationmerken Argos en amiGo. Door deze samenwerking krijgen houders van de LOGPAY Card in een eerste fase toegang tot in totaal 176 Argos en amiGo tankstations in Nederland.

“Het partnerschap met VARO Energy Retail B.V. is een volgende stap op weg om Europa’s meest toonaangevende aanbieder van betaaloplossingen in de mobiliteitssector te worden,” zegt Jens Thorwarth, Managing Director van LOGPAY. “LOGPAY klanten hebben internationaal toegang tot een breed scala aan diensten en kunnen genieten van de voordelen van contantloze en transparante transacties.”

“LOGPAY is al één van onze partners op de Duitse markt. Onze Duitse collega’s waren zeer positief over deze samenwerking, dus was het voor ons een logische stap om deze samenwerking uit te breiden naar de Nederlandse markt”, aldus Arend Nieboer, Manager Cards van VARO Energy Retail. “We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking goed zal zijn voor beide organisaties”.

LOGPAY klanten kunnen nu al profiteren van LOGPAY’s uitgebreide aanbod, dat onder andere het gebruik van de LOGPAY kaart omvat om te tanken bij tankstations in heel Europa en gebruik te maken van verschillende diensten op het gebied van mobiliteit. In Nederland biedt LOGPAY haar klanten nu toegang tot een netwerk van ongeveer 1.100 tankstations. De LOGPAY kaart wordt geaccepteerd bij meer dan 19.000 tankstations in 20 landen in Europa.

Over Argos/ VARO

VARO Energy (“VARO”) is een energiebedrijf dat actief is in de volledige downstream toeleveringsketen van brandstoffen met raffinage-, opslag-, bled-, distributie-, verkoop- en marketingactiva. Het levert, op een veilige manier, hoogwaardige brandstoffen uit fossiele en hernieuwbare bronnen aan zijn nationale en internationale zakelijke klanten en eindverbruikers.

Het bedrijf bezit een raffinaderij in Cressier, Zwitserland, een meerderheidsaandeel in de raffinaderij van Bayernoil (Zuid-Duitsland), evenals opslagfaciliteiten, distributie- en marketingbedrijven in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

VARO Energy bezit een 51%-belang in SilviCarbon, een wereldwijde leider in op de natuur gebaseerde c02-verwijderingen (CDR’s) en – vanaf 1 oktober 2021 – een 49,5%-belang in E-Flux, een toonaangevende leverancier van software voor het opladen van elektrische voertuigen.

Voor meer informatie over VARO kunt u terecht op www.varoenergy.com.

Over LOGPAY Transport Services

LOGPAY Transport Services GmbH is een onderneming van Volkswagen Financial Services AG. De specialist op het gebied van brandstof- en servicekaarten geeft LOGPAY kaarten uit, waarmee in heel Europa brandstof, oplaad- en toldiensten zonder cash kunnen worden betaald. Klanten kunnen met de LOGPAY-kaart tanken bij meer dan 19.000 tankstations in Europa, elektrische voertuigen opladen bij ongeveer 230.000 gecertificeerde oplaadpunten in Europa en toegang krijgen tot het tolnetwerk in 19 Europese landen, en dat alles zonder contant geld. Het dienstenaanbod is bestemd voor hun commerciële en particuliere klantenkring en voor wagenparkbeheerders. LOGPAY, onderdeel van de Volkswagen Groep, biedt nationale en internationale klanten innovatieve en slimme mobiliteitsoplossingen voor alles wat met voertuigen te maken heeft.