Maak kans op kaarten voor speeltuin Plaswijckpark

Maak kans op kaarten voor speeltuin Plaswijckpark!

Onze kleinste Argos tankstation heeft een update gekregen. Dit willen we natuurlijk graag met jullie vieren! Daarom geven we samen met binnen- en buitenspeeltuin Plaswijckpark Rotterdam 2x 4 toegangskaarten weg.

Hoe maak je kans?

Simpel: Tag degene met wie je graag naar Plaswijckpark wilt gaan, onder het bericht op onze Facebookpagina. Én wie weet ben jij de gelukkige winnaar! De winnaars worden maandag 21 juni onder de post bekend gemaakt.

Ga naar de Argos Facebookpagina

Winactie Argos Plaswijkpark

Binnen- en buitenspeeltuin Plaswijckpark

Plaswijckpark zit vol verrassingen. Bezoek de drie zones van deze binnen – en buitenspeeltuin. Ravot je rot in de gigantische speeltuin met alle schommels, glijbanen en klimrekken. Bezoek als eerste Speelwijck. Dit is de beste wijk van het park om flink te ravotten. Je vindt er meer speeltuinen dan je ooit bij elkaar hebt gezien. Neem de Havenspeeltuin met spraypark: je wordt er gegarandeerd zeiknat! In de Apenspeeltuin slinger je als een malle rond aan de touwen.

Of neem een kijkje in Dierenwijck. In de dierentuinen van Dierenwijck is het een echte beestenboel. Dat hoor je. Dat zie je. En dat ruik je, zo hey! De dieren die er wonen willen jou net zo graag leren kennen als andersom. Dus kom er maar even kennis maken met de apen, roofdieren en alle andere bewoners.

Vergeet bovendien niet Wandelwijck te bezoeken. Wandelwijck is de beste plek om even te relaxen. Op de Picknickweide kun je languit in het gras liggen en lekker picknicken. Mocht je toch niet kunnen stilzitten: in het Rosarium is een rozentuin waar je meer dan 40 soorten rozen kunt ontdekken.

Meer weten? Bezoek dan www.plaswijckpark.nl

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02