Profiteer, als MKB Rotterdam Rijnmond lid, van korting op de Argos Tankpas!

Profiteer, als MKB Rotterdam Rijnmond lid, van korting op de Argos Tankpas!

Argos zet de volgende stap in het uitrollen van Tanken op z’n Hollands. Na het lanceren van de website zijn nu ook de Argos Tankpas en bijbehorende communicatiemiddelen voorzien van een nieuwe look. De vernieuwde Argos Tankpas is eenvoudig, veilig en overal dichtbij! En hier direct gratis aan te vragen.

Een zorgeloze (en kosteloze!) dienst die de tankadministratie een stuk makkelijker maakt. In plaats van vaste maandelijkse kosten profiteren bedrijven van het gemak van een flexibel limiet op de Argos Tankpas.

Voordelen Tankpas
Met de zakelijke tankpas van Argos zijn een rommelige administratie en verloren bonnen verleden tijd. De tankadministratie is super eenvoudig en natuurlijk fiscusproof. Voor elk bedrijf kunnen er een of meerdere tankpassen, op naam en kenteken, worden aangevraagd. In het bijbehorende online portal kun je ook alle facturen terugvinden. De tankpas is niet alleen te gebruiken bij ons eigen uitgebreide en lokale bemande en onbemande Argos netwerk, maar ook bij andere tankstation merken, waaronder Brand Oil en amiGo. Inmiddels is er een tankstation netwerk van ruim 400 locaties waar je met de Argos Tankpas kunt tanken. Benieuwd waar? Bekijk de tankstations hier!

MKB Rotterdam Rijnmond Voordeel
Met de Argos Tankpas profiteer je altijd van een gegarandeerde korting. Zo ben je als klant altijd verzekerd van de laagste prijs van dat moment. Daarnaast kunnen ook andere auto gerelateerde producten en diensten en artikelen uit de shops betaald worden met de Argos Tankpas.

Als lid van het MKB Rotterdam Rijnmond kun je profiteren van een korting speciaal voor MKB Rotterdam Rijnmond leden. Waar dit voorheen 12.5 ct per liter was, verhoogd VARO Energy Retail deze korting nu, voor alle MKB leden, naar maar liefst 14.5 ct korting per liter brandstof*. Heb je al een Argos Tankpas in bezit? Dan wordt deze verhoging automatisch doorgevoerd!

Zet de eerste stap
Ben je nog niet in bezit van de Argos Tankpas, maar heb je interesse? Vraag hem nu eenvoudig online aan. Vervolgens doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je de pas(sen) binnen 5 werkdagen binnen hebt. Vul het aanvraagformulier in en wij doen de rest.

Wie is Argos

Argos is een merknaam van VARO Energy Retail B.V. Argos is een groeiend netwerk. Twee weken geleden opende wij ons 150 Argos Tankstation. Deze tankstation zijn, al dan niet met shop, verspreid over heel Nederland, waardoor er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt is. Een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt.

Argos. Tanken op z’n Hollands

*Korting incl. btw en vanaf de landelijke adviesprijs. Indien de pompprijs lager is dan de landelijke adviesprijs verminderd met de korting, dan zal op dat moment de pompprijs worden gefactureerd. De korting gaat dan niet nog eens van de pompprijs af.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02