NIEUW: Argos Lichtenvoorde & Argos Harskamp!

Afgelopen maand opende Argos weer twee nieuwe onbemande tankstations! Het netwerk is uitgebreid met locaties in Lichtenvoorde, Vragenderweg 3, en Harskamp, Dorpsstraat 185. Beide locaties zijn omgezet naar de frisse Argos kleuren en 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend. Breng een bezoek aan een van de nieuwe Argos Tankstations en laat je verrassen door de scherpe brandstofprijzen op Euro 95 en Diesel.

Win je Cash Back

Tot en met 3 juni 2018 kun je bij Argos Lichtenvoorde en Argos Harskamp kans maken op je Cash Back. Het werkt heel eenvoudig, tank bij een Argos Tankstation, activeer je tankbon op onze actiepagina en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Iedere week selecteren wij onder de deelnemers 10 winnaars!

Argos in de buurt
Weten welk Argos Tankstation voor jouw het best gelegen ligt? Bekijk onze Stationfinder waar je naast adresgegevens, ook de openingstijden, faciliteiten en brandstoftypen per locatie kunt bekijken.Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen