Nieuw Argos tankstation in Berkel en Rodenrijs is open.

De omkleuring naar de frisse Argos kleurstelling heeft inmiddels plaats gevonden. Vanaf nu kan ook iedereen snel, veilig en vooral voordelig tanken bij Argos Berkel en Rodenrijs aan de Wilgenlaan 3. Tanken kan nog altijd bij dezelfde gezichten en met de vertrouwde service aan de pomp. Op het tankstation wordt naast de standaard brandstoffen Euro 95, Diesel ook Blue One 95 aangeboden. Blue One 95 is net als Euro 95 een benzine. Het verschil is dat Euro 95 maximaal 5% ethanol en Blue One 95 maximaal 10% ethanol bevat. Hierdoor is Blue One 95 het milieubewuste alternatief voor Euro 95.

Openingsactie

De overgang naar Argos zal gepaard gaan met blijvend hoge kortingen, waar alle klanten van profiteren.
In de maand november vinden de openingsacties plaats. Klanten tanken van 11 t/m 18 november met 15 cent korting op alle brandstoffen, ontvangen een presentje én maken ook nog eens de hele maand november kans op mooie prijzen.

24/7 open

Tanken bij Argos Berkel en Rodenrijs is niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel handig! Het tankstation is dag en nacht geopend, je kunt zelf snel en makkelijk tanken en ook een zakelijke tankpas behoort tot de mogelijkheden. Bovendien wordt er, tijdens openingstijden van de shop, voor je getankt!Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen