Nieuw: Argos Zoetermeer & Argos Volkel

Argos opende weer twee nieuwe tankstations! Het netwerk is uitgebreid met een bemande locatie in Zoetermeer en een onbemande locatie in Volkel.

Argos Zoetmeer
In Zoetermeer, aan de Kadelaan 2 vind je sinds kort een nieuwe Argos locatie. Het tankstation is omgezet naar de frisse Argos kleuren en je kunt er 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht voor Euro 95, Blue One 95 en Diesel. Tijdens openingsuren van de shop kun je bij Argos Zoetermeer ook terecht voor heerlijke, maar ook handige shop artikelen! Breng een bezoek aan deze nieuwe locatie en profiteer van de scherpe pompprijzen.

Bekijk hier de openingstijden en stationsfaciliteiten van Argos Zoetermeer.

Argos Volkel

Ook in het Brabantse plaatsje Volkel vind je sinds kort een Argos Tankstation. Bij dit onbemande tankstation aan de Rudigerstraat 35 in Volkel kun je Euro 95, Diesel en Premium Diesel (TRAXX) tanken. En dit alles met scherpe kortingen. Tanken bij Argos Volkel is niet alleen voordelig, maar ook praktisch; wij zijn dag en nacht geopend en je kunt er snel en makkelijk tanken. Uiteraard kan je er ook met de Argos Tankpas en Van Kessel Olie tankpas terecht.

Bekijk hier de openingstijden en stationsfaciliteiten van Argos Volkel.

Argos in de buurt
Weten welk Argos Tankstation voor jouw het best gelegen ligt? Bekijk onze Stationfinder waar je naast adresgegevens, ook de openingstijden, faciliteiten en brandstoftypen per locatie kunt bekijken.

 Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen