Nieuwe website

06-10-2016 Rotterdam: Nieuwe website Argos live

Argos argosbluebiedt met vernieuwde website ook online de beste service
Om haar klanten zowel offline als online de beste service te kunnen bieden heeft Argos haar website vernieuwd. Op www.argos.nl kan de consument vanaf heden terecht voor alles wat Argos te bieden heeft, van informatie over de tankstations tot prijs- en spaaracties en van de zakelijke tankpas tot het laatste nieuws en antwoord op relevante vragen.

Argos: kwaliteit en service
Argos is een Nederlands tankstation merk, onderdeel van VARO.  Argos voorziet consumenten van een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs. Met de geheel vernieuwde website kan Argos zowel offline als online de beste service bieden aan haar klanten.

Gemak dient de mens
Op de vernieuwde Argos website kan men via de Argos Stationfinder snel en eenvoudig het Argos tankstation in de buurt vinden. Door deze op te slaan als favoriet blijft men altijd op de hoogte van de actuele brandstofprijzen en lopende acties van dit tankstation. Om de lancering van de vernieuwde website te vieren maken Argos klanten de komende twee weken iedere dag kans op 50 euro tanktegoed!

Op de nieuwe website vindt de consument tevens een overzicht van alle lopende acties. Doe bijvoorbeeld mee aan een winactie, profiteer van een prijsactie of spaar voor een autowasbeurt of leuke cadeaus. Via de Argos nieuwsbrief wordt men automatisch op de hoogte gehouden van al deze acties, kortingen, nieuws en handige tips.

 

Argos Zakelijke Tankpas
Op de nieuwe website is ook alles te vinden over de Argos Zakelijke Tankpas. De Argos tankpas is ideaal voor grote én kleine bedrijven, die hun kosten graag onder controle houden. Met de zakelijke tankpas profiteert het personeel van meer gemak en minder administratie. En goedkoop tanken natuurlijk.

Argos groeit
Er zijn op dit moment meer dan 70 Argos tankstations in Nederland. Argos streeft ernaar ernaar om het netwerk nog verder uit te breiden. Het laatste nieuws lees je op de nieuwspagina. Wil je meer weten over Argos, Blue One 95 of de smeermiddelenlijn Argos Oil? kijk hier voor meer informatie.

Nog vragen over Argos of haar producten? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in op de website, mail naar info@argos.nl of bel Argos op +31 (0)88 1007 000. Argos helpt je graag!

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

Shop Argos Rotterdam Colosseumweg 24/7 open
dinsdag 30 juni 2020 | 20:37
De Argos Win Weken zijn van start!
maandag 22 juni 2020 | 00:31
Argos stopt met verkoop Blue One 95
donderdag 28 mei 2020 | 14:02
Argos lanceert nieuwe look & feel tankpassen
maandag 25 mei 2020 | 13:43
Argos groeit verder!
vrijdag 27 maart 2020 | 11:20
Een veilige en duurzame start in het nieuwe jaar
donderdag 9 januari 2020 | 12:22
Veilige kilometers tijdens de feestdagen
vrijdag 29 november 2019 | 10:43
Shop Argos Rotterdam Colosseumweg 24/7 open
dinsdag 30 juni 2020 | 20:37
De Argos Win Weken zijn van start!
maandag 22 juni 2020 | 00:31