Samenwerking Argos & Tango: uitbreiding van netwerk voor tankpashouders

Samenwerking Argos & Tango: uitbreiding van netwerk voor tankpashouders

Rotterdam, 16 september 2021 –  Argos Tankstations, onderdeel van VARO Energy Retail B.V. & Tango Tankstations, onderdeel van Kuwait Petroleum B.V hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Hierdoor kunnen tankpashouders van beide merken nu tanken bij een nog groter netwerk.

 

Voor Argos en Tango staat een uitstekende serviceverlening voor hun klanten centraal. Een belangrijk onderdeel hierbij is een grote landelijke dekking. Argos en Tango hebben allebei in de afgelopen jaren met diverse partners samenwerkingen gesloten om zo hun zakelijke tankpas netwerk te vergroten. Voor de Argos Tankpas klanten betekent deze samenwerking concreet dat zij de Argos Tankpas nu kunnen gebruiken bij ruim 830 locaties. Voor tankpashouders van Tango zijn dit nu ruim 1200 locaties door heel Nederland. Binnenkort worden nog meer Argos Tankstations toegevoegd aan de samenwerking. Op welke tankstations de tankpassen geaccepteerd worden vinden tankpashouders eenvoudig terug in de stationfinder apps en de websites van Argos en Tango.

 

Over Tango

Tango is de oprichter van het marktsegment ‘onbemand tanken’ in Nederland. Met de gratis tankpas kunnen zakelijke klanten met korting tanken bij 1800 stations in de Benelux en kunnen ze de passen beheren via een geavanceerd kaart managementsysteem. Gemak, snelheid en prijs staan bij Tango altijd centraal. Als brede mobiliteitsgerichte dienstverlener biedt Tango naast de tankpas ook een elektrische laadpas (met laadoplossingen op kantoor en thuis) en een mobiliteitskaart.

 

Wie is Argos
Argos maakt deel uit van VARO Energy Retail B.V. Argos is een groeiend netwerk van ruim 200 tankstations, al dan niet met shop, verspreid door heel Nederland, waardoor er altijd wel een Argos Tankstation in de buurt is. Een puur Hollands no nonsens merk dat gewoon brandstof tegen een eerlijke prijs aanbiedt. De Argos Tankpas is een zorgeloze (en kosteloze!) dienst die de tankadministratie een stuk makkelijker maakt. De tankadministratie is super eenvoudig en natuurlijk fiscusproof. Voor elk bedrijf kunnen er een of meerdere tankpassen (met flexibel limiet), op naam en kenteken, worden aangevraagd. In het bijbehorende online portal kun je zelfs facturen tot een jaar na datum terugvinden. De Argos Tankpas vraag je eenvoudig aan via argos.nl/tankpas.

Over VARO Energy
VARO is een geïntegreerde brandstofleverancier die onder meer brandstoffen produceert en levert voor auto’s, vrachtwagens, schepen, vliegtuigen en woningen. VARO is actief in de volledige brandstofproductieketen: raffinage, opslag, blenden, distributie, verkoop en de marketing van (bio-)brandstoffen met activiteiten in sterke markten in Noordwest-Europa. Voor meer informatie over VARO kunt u terecht op www.varoenergy.com.

Over Kuwait Petroleum
Tango Tankstations is onderdeel van Kuwait Petroleum Corporation. Als een van de grootste oliemaatschappijen richten zij zich op de exploratie, productie, petrochemie, raffinage, marketing en transport van aardolie op wereldwijde schaal. Anticiperend op de ontwikkelingen in de Europese markten is een transitie van petroleumspeler naar brede mobiliteitsgerichte dienstverlener ingezet waarbij de verduurzaming van klantreizen een van de speerpunten is.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal