Nederland telt 100 Argos Tankstations, een mijlpaal voor Argos en dat gaat gevierd worden.

Rotterdam, 12 juni 2019 – Nederland telt 100 Argos Tankstations, een mijlpaal voor Argos en dat gaat gevierd worden. Niet alleen opent Argos vandaag op feestelijke wijze het 100e Argos Tankstation in Helmond, op het totale Argos netwerk wordt feest gevierd.

Het tankstation netwerk van Argos blijft groeien, iets dat geheel in lijn ligt met de retail groeistrategie van VARO. Voor het vergroten van het Argos Tankstation netwerk in Nederland werkt VARO samen met haar partners: “GP Groot Brandstoffen en Oliehandel” en “Van Kessel Olie”. Jasper Boogert (Retail Manager VARO Energy) licht toe: “Dankzij de goede samenwerking met onze partners hebben wij tegen het einde van 2019 meer dan 120 Argos locaties. Maar eerst vieren wij 100 Argos Tankstations in Nederland.”

Het hele Argos netwerk viert een maand lang feest. Van woensdag 12 juni tot en met vrijdag 12 juli 2019 staan de Argos Tankstations in het teken van ‘de 100’. Alle tankende klanten maken deze periode kans op 1 van de 100 prijzen. Deelnemen aan de actie is heel eenvoudig; tank bij een Argos Tankstation, bewaar de tankbon en activeer deze op www.argos.nl/100. Aan het einde van de actieperiode worden er maar liefst 100 winnaars geselecteerd.Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen