Feestelijke openingen in Emmen

Het aantal Argos tankstations groeit en dat vieren we met jou! Op woensdag 22 mei openen wij op feestelijke wijze Argos Emmen, Emmerweg & Argos Emmen, Het Weeld.

Emmen, Emmerweg – Emmerweg 150 – Tank die dag tussen 11:00 en 13:00 uur met een fikse korting en maak kans op een gratis volle tank!

Emmen, Het Weeld – Het Weeld 218 – Tank die dag tussen 16:00 en 18:00 uur met een fikse korting en maak kans op een gratis volle tank!

Ons team staat voor je klaar op het tankstation. Je mag op locatie een bal trekken uit onze Lingo ballenbak. Trek je de gouden? Dan gooien wij gratis jouw tank vol! Grijp je mis, dan profiteer je hoe dan ook van flinke korting op benzine en diesel én ga je met een kleinigheidje van Argos naar huis.

Zegt het voort en kom tanken tijdens een van bovenstaande acties! Vergeet niet je vrienden, familie en kennissen uit te nodigen.

Actievoorwaarden:

 

Trek je de gouden? Dan gooien wij gratis jouw tank vol!Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen