Tanken op z’n Hollands anno 2022, Argos introduceert de Argos Laadpas

Tanken op z’n Hollands anno 2022, Argos introduceert de Argos Laadpas

Rotterdam, 21 oktober 2022 – Met de energietransitie in volle gang introduceert Argos vandaag een uitbreiding van haar zakelijke dienstverlening met een eigen Laadpas. De Argos Laadpas met alle voordelen die je kent van Argos: overzichtelijk, voordelig en dichtbij.

Ooit gebruikte Argos ‘Tanken op z’n Hollands’ om een positie in de Nederlandse markt voor brandstoffen en tankstations te claimen. Nu, een paar jaar verder, is de manier waarop Nederland autorijdt in beweging. Energie stroomt van benzine onder andere naar elektriciteit en tankstations worden steeds vaker voorbijgereden op weg naar een laadpaal.

Met een eigen laadpas maakt Argos het voor bestaande, maar ook voor nieuwe klanten, mogelijk om naast brandstofafname, ook haar laadtransacties via Argos af te rekenen. De Argos Laadpas is te gebruiken bij meer dan 200.000 laadpunten in Europa en heeft een 99% dekking in Nederland. Zo is er altijd een laadpunt in de buurt. Bovendien profiteer je van ons gemak met o.a. een factuur met daarop alle laadsessies, inclusief de eventueel afgenomen liters brandstoffen. En dankzij ons klantportaal heb je ook nog eens heel eenvoudig inzicht in het tank- en laadgedrag van al je gebruikers.

Argos beweegt mee

Welkom in onze wereld anno nu. Natuurlijk bewegen wij volop mee; maar zijn we erg veranderd? Eigenlijk niet. Nog steeds vertelt lokaal het grote verhaal. En staan we dichtbij onze klanten. Steeds dichterbij zelfs. Bij jou in de wijk, in de straat of zelfs voor de deur. Nog steeds zijn we van en voor iedere Nederlander. Een merk voor iedereen onderweg. En natuurlijk hoort de elektrisch rijdende Nederlander daar ook bij. Dus kun je bij ons nu ook laden.

Benut de kracht van Argos en vraag de Argos Laadpas aan via www.argos.nl/laadpas of neem contact op met de VARO Retail Klantenservice via 088 1007 222 of klantenservice@varoenergy.com.

Argos – Tanken op z’n Hollands.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal