Uitbreiding Argos Tankpas App – Wij zijn altijd dichtbij, ook met laadpunten!

Uitbreiding Argos Tankpas App – Wij zijn altijd dichtbij, ook met laadpunten!

Oktober vorig jaar introduceerde wij de Argos Laadpas. Een zakelijke laadpas met alle voordelen die je kent van Argos: overzichtelijk, voordelig en dichtbij. Om de serviceverlening verder uit te breiden, lanceert Argos vandaag een uitbreiding in de Argos App: namelijk een gebruiksvriendelijk overzicht van laadpunten. 

Naast het overzicht van locaties waarop de Argos Tankpas geaccepteerd wordt, vind je in de Argos App nu ook een overzicht van alle locaties waar de Argos Laadpas gebruikt kan worden. En met een dekkingsgraad van 99% in Nederland is er altijd wel een laadpunt in de buurt.

Eenvoudig navigeren
Via de Argos App navigeer je eenvoudig naar de dichtstbijzijnde locatie. Bovendien geeft de app de beschikbaarheid van laadpunten aan en krijg je direct inzicht in de tarieven van de aanbieder.

De Argos App is beschikbaar voor IOS en Android en is te downloaden via de App Store of de Google Play Store. Maak je nog geen gebruik van de Argos App? Download hem dan nu en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons netwerk.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02