Argos lanceert nieuwe look & feel tankpassen

Argos lanceert nieuwe look & feel tankpassen

Argos zet de volgende stap in het uitrollen van Tanken op z’n Hollands. Nadat wij begin vorige maand die nieuwe website hebben gelanceerd, is het nu tijd om de Argos Tankpas en bijbehorende middelen te voorzien van een nieuwe look! De vernieuwde Argos Tankpas is eenvoudig, veilig en overal dichtbij! En hier direct gratis aan te vragen. Een zorgeloze en kosteloze dienst die de tankadministratie van bedrijven een stuk makkelijker maakt. In plaats van vaste maandelijkse kosten profiteren bedrijven van het gemak van een flexibel limiet op de Argos Tankpas.

Voordelen Tankpas

Met de zakelijke tankpas van Argos zijn een rommelige administratie en verloren bonnen verleden tijd. De tankadministratie is super eenvoudig en natuurlijk fiscusproof. Voor elk bedrijf kunnen er een of meerdere tankpassen, op naam en kenteken, worden aangevraagd. Ook kan je in het bijbehorende online portal al je facturen terugvinden. De tankpas is niet alleen te gebruiken bij ons eigen uitgebreide en lokale bemande en onbemande Argos netwerk, maar ook bij andere merken. Benieuwd waar je allemaal terecht kunt? Bekijk het hier!

Met de Argos Tankpas profiteer je altijd van een gegarandeerde korting. Zo ben je als klant altijd verzekerd van de laagste prijs van dat moment. Daarnaast kunnen ook andere auto gerelateerde producten en diensten en artikelen uit de shops betaald worden met de Argos Tankpas.

Zet de eerste stap!

Interesse in de Argos Tankpas? Vraag ‘m hier eenvoudig aan. Vervolgens doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat je de pas(sen) binnen 5 werkdagen binnen hebt.