WINACTIE – Jij en je auto klaar voor het voorjaar!

WINACTIE – Jij en je auto klaar voor het voorjaar!

Zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van een glimmende, schone auto? Naast dat het je rijplezier vergroot is het ook nog eens hartstikke veilig. Doe mee met onze winactie en maak kans op een Argos voorjaarspakket, waarmee jij je auto volledig voorjaar klaar kunt maken. Daarnaast ontvang je tevens Argos Tanktegoed. Dan kan je ook nog eens pronken met jouw mooie wagen!

Een auto kan goed vies worden. Soms heb je het nog niet eens in de gaten. Of je moet heel enthousiast over een modderweggetje hebben gereden. Toch kunnen de stoffen in de lucht, vogelpoep of hars van bomen je auto goed vies maken. Lees hieronder waarom jij jouw auto goed schoon moet houden dit voorjaar.

 

Ga naar Argos Facebookpagina

Ga naar Argos Instagrampagina 

Verlengen levensduur

Regelmatig je auto wassen heeft effect op de levensduur van je auto. Het is natuurlijk niet erg als jouw auto een beetje vies is. Maar het vuil kan na verloop van tijd schade veroorzaken aan de lak van je auto. We raden dan ook aan om jouw auto regelmatig schoon te maken.

Veiligheid – Waarom je auto wassen goed is voor jouw veiligheid

Een schone auto is goed zichtbaar in het verkeer. Je autolampen hebben veel meer lichtopbrengst wanneer de koplampen goed zuiver zijn. Als deze heel vies zijn kan het vuil het licht tegenhouden en ben je dus minder goed zichtbaar voor je medeweggebruikers. Daarnaast zijn je richtingaanwijzers en remlichten veel beter zichtbaar wanneer je je auto goed schoonhoudt. Niet te vergeten: het zicht door je autoruiten.

Tijd om met jouw auto te pronken!

Niet te vergeten is het ook gewoon fijn om met jou auto te pronken als deze net is gewassen. Of je dit nou doet of je jouw auto door de wasstraat rijdt. In het weekend jouw auto wassen met het Argos Voorjaarspakket? Dat kan! Ga naar onze social kanalen en kijk hoe jij kans maakt op een Argos Voorjaarspakket inclusief gratis Tanktegoed.

Volg waar wij ons mee bezig houden
Blijf jij ook op de hoogte?

Argos blogberichten
Lees ze hier allemaal

maandag 1 april 2024 | 00:10
donderdag 12 oktober 2023 | 14:02