Argos opent tankstation in Wolvega

WOLVEGA – Op vrijdag 9 maart is het Argos tankstation aan de Beatrixstraat 24 in Wolvega geopend. De afgelopen periode is deze locatie, gelegen naast Autocentrum Wolvega, volledig verbouwd en omgezet naar de frisse kleurstellingen van het merk Argos. Op donderdag 29 maart tussen 16:00 – 18:00 uur wordt het tankstation met een spectaculaire openingsactie officieel door het promotieteam geopend.

Tijdens de openingsactie maakt iedere tankende klant, na een draai aan het Rad van Fortuin, kans op een gratis tank brandstof van maximaal 50 liter, een trendy dames- of heren zonnebril of een praktisch auto onderhoudsproduct. Gaat u tijdens de openingsactie op de foto met het promotieteam, dan maakt u daarnaast nog eens kans op een tankpas met €100,- tanktegoed!

Altijd een scherpe brandstofprijs
Bij Argos Wolvega tankt u 7 dagen per week 24 uur per dag zeer voordelig. Laat u verrassen door de scherpe brandstofprijzen op Euro 95 en Diesel.
Zakelijk tanken met de GP Groot tankpas
Deze Argos locatie wordt geëxploiteerd door GP Groot brandstoffen en oliehandel. Daardoor kunnen zakelijke rijders bij Argos Wolvega veilig, gemakkelijk en voordelig tanken met de GP Groot-tankpas. Met deze tankpas kunt u terecht bij meer dan 200 locaties in Nederland van o.a. Texaco, Firezone, Argos en NXT. Met de gratis GP Groot tanklocatie-app navigeert u heel gemakkelijk naar de dichtstbijzijnde locatie.

Over GP Groot brandstoffen en oliehandel
GP Groot brandstoffen en oliehandel is actief als leverancier van brandstoffen en smeermiddelen in de zakelijke markt en exploitant van tankstations. De in Heiloo gevestigde onderneming is onderdeel van de GP Groot-groep die naast brandstof en oliehandel actief is op het gebied van inzameling en recycling en infra en engineering. De 100 jaar bestaande onderneming is met name actief in West- en Noord-Nederland. De meer dan 800 medewerkers zetten zich dagelijks in om waar te maken waar GP Groot voor staat: betrouwbare en veelzijdige dienstverlening, met oog en hart voor de omgeving.Vragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen