NIEUW – Argos Schijndel opent haar deuren

Sinds 1 oktober is Argos een nieuwe locatie rijker, Argos Schijndel. Bij deze bemande locatie, aan de Europalaan 44-66 in Schijndel, kun je terecht voor de diverse brandstofsoorten Euro 95, Diesel, High Speed Diesel, LPG en Super Plus 98.

Daarnaast kun je op deze locatie ook terecht voor Racing Power 102. Racing Power 102 is een benzine met een hoog octaangetal wat leidt tot een efficiëntere verbranding en hierdoor tot meer vermogen. De brandstof bevat geen ethanol en kan hierdoor door iedere benzine auto getankt worden, maar is met name geliefd bij eigenaren van oldtimers en sportieve auto’s.

Openingsknaller
Donderdag 8 november profiteer je bij Argos Schijndel van onze openingsknaller. Tanken kan deze dag met maar liefst 18 cent korting en je ontvangt een gratis Argos USB-lader. Tank je voor minimaal 20 liter aan brandstof? Dan was je ook nog eens gratis de auto t.w.v. €8,95.

Argos Tankpas
Als zakelijke rijder kun je bij Argos Schijndel voordelig en gemakkelijk tanken met de Argos Tankpas. Onze gratis tankpas wordt op meer dan 250 locaties in Nederland geaccepteerd. Bekijk onze tankpaspagina voor meer informatie over de zakelijke Argos Tankpas.

Bekijk hier de openingstijden en overige stationsfaciliteiten van Argos Schijndel!

 

OpeningsknallerVragen

Heb je nog vragen? Kijk hier voor het antwoord op jouw vraag. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan ons contactformulier in. Wij helpen je graag!

Klik hier

Contact

T: +31 (0) 88 1007 222
M: klantenservice@varoenergy.com

Alles over Argos

Argos voorziet met haar tankstations consumenten van brandstof door heel Nederland. Lees hier meer over Argos.

Klik hier

Argos Tankstations zijn onderdeel van VARO


Storingsnummer

Bij een storing op een Argos Tankstation kun je bellen met:

T: +31 (0) 88 1007 333

Inschrijven nieuwsbrief

Meld je nu aan voor de Argos Nieuwsbrief, zodat je geen enkele winactie, korting of tip meer mist!

Nieuwsbrief
Bezig met versturen